| Afgelastingen

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 2-0

MARIAHEIDE- Vandaag kreeg SCMH het Limburgse Milsbeek op bezoek dat met twaalf punten uit vijf wedstrijden lijstaanvoerder was. SCMH stond op de vierde plek met twee punten minder.

Het was SCMH dat de eerste helft beter startte en de tegenstander onder druk zette. De eerste kans was dan ook na zeven minuten voor Roel Bekkers, die alleen op goal afging. Hij wachtte alleen te lang met schieten, zodat de Milsbeekse verdediger nog redding kon brengen. Milsbeek kreeg na een half uur voetballen de eerste kans van de wedstrijd. Een speler stond vrij links rand zestienmeter, maar schoot naast. Even later werd een veelbelovende aanval van SCMH ten onrechte afgevlagd.

Een bal werd doorgekopt op een speler die niet voorbij de Milsbeekse verdediging stond en anders alleen op goal kon gaan.Jammer dat hiervoor gevlagd werd. Na 35 minuten viel dan toch de 1-0 voor SCMH. Clint Bekkers legde vanaf rechts de bal op de geheel vrijstaande Roel Bekkers, die simpel binnen kon tikken. Een paar minuten voor rust werd een corner van SCMH nog via de grond ingekopt, waarbij de keeper de bal nog net over kon tikken. Hierdoor werd er met 1-0 gerust.

De tweede helft was nog maar een minuut oud of SCMH kreeg de eerste grote kans na een snelle uitbraak. De bal belandde bij Mike Linders. Zijn schot kon nog net tot corner worden verwerkt door de Milsbeekse keeper. De daaropvolgende corner werd net naast gekopt. Na 64 minuten was het SCMH dat op een comfortabele 2-0 voorsprong kwam. Na een aanval over links legde Sebastiaan Mesa de bal bij de vrij staande Jorn de Koning neer, die de bal in de linkerhoek schoof. Vijf minuten later volgde weer een grote kans voor SCMH. Mike Linders draaide behendig bij zijn tegenstander weg, stuurde Roel Bekkers diep die in plaats van zelf de bal in de verre hoek te schieten, koos voor de voorzet die helaas over de achterlijn ging. Na 74 minuten voetballen kreeg Milsbeek hun grootste kans van de wedstrijd. Een corner belandde bij een speler op de rand zestienmeter, die de bal onderkant lat schoot. Hierbij kwam SCMH goed weg. Het laatste kwartier van de wedstrijd ging Milsbeek meer druk zetten en trok het initiatief naar zich toe, op zoek naar de aansluitingstreffer. Tot grote kansen leidde dit niet meer. Het was zelfs SCMH dat er in blessuretijd via de counter gevaarlijk uit kwam en een speler binnen de zestienmeter onderuit gehaald werd. De scheidsrechter zag er echter geen penalty in.

Door deze overwinning is SCMH opgeklommen naar de tweede plaats met Constantia boven zich dat evenveel punten heeft, maar een wedstrijd minder gespeeld.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart