| Afgelastingen

Door: Nick van der Sanden
Eindstand: 0-1

BEUGEN- Op deze koude zondagmiddag moest SCMH dat 4e stond aantreden tegen nummer 13 VIOS’38 wat staat voor Vooruitgang Is Ons Streven. De wedstrijd startte 11 minuten later doordat SCMH de shirtjes was vergeten. René Meulensteen, momenteel assistent bondscoach van Australië begon zijn carrière bij de club uit Beugen. In een slechte wedstrijd zonder veel kansen trok SCMH toch aan het langste eind door een goal van Mike Linders een kwartier voor tijd.

Het was niet druk niet langs de lijn op deze koude zondagmiddag. SCMH had dan ook meer toeschouwers langs de lijn dan de 11 mensen die de thuisclub supporterden in het toch 1840 zielen tellende Beugen. Van het verschil op de ranglijst was op het veld niet veel te merken. De wedstrijd kenmerkte zich door veel slordig balverlies van beide ploegen. De eerste kans was na 10 minuten voor VIOS’38. Een vrije trap vanaf links werd ingetikt, maar nog net voor de lijn weggehaald door Randy Bakker. Het enige kansje in de eerste helft voor SCMH was een kopbal die net iets te hoog kwam en daardoor geen richting gegeven kon worden. Hierdoor werd er met 0-0 gerust.

De tweede helft werd gestart met de lampen aan. Al snel moest Jorn de Koning na een overtreding het veld verlaten en werd vervangen door Stan Rovers. De tweede helft was niet veel beter, dan de eerste. Na een half uurtje voetballen was het toch plots 0-1 voor SCMH. Mike Linders, die al een tijdje niet gescoord had, kreeg de bal en haalde van meer dan 20 meter uit en schoot de bal onhoudbaar linksonder in de hoek. Even later werd een 100% kans te vroeg afgefloten wegens buitenspel. Een SCMH-speler die buitenspel stond liep de bal slim lopen voor Mike Linders die geen buitenspel stond en alleen op goal af had kunnen gaan. Helaas floot de scheidsrechter dus te vroeg en ging deze kans voorbij. Tien minuten voor tijd kwam SCMH nog goed weg. Na mistasten van een verdediger van SCMH kon een speler van VIOS de bal voorgeven die via het standbeen van een SCMH-speler maar net langs ging. De daaropvolgende corner werd ook maar rakelings naast gekopt. Net voor tijd kreeg SCMH nog een grote kans. Thijs Kanters ging op goal af, maar zijn inzet ging via de Beugense verdediger net naast.

Hierdoor bleef de stand 0-1 en door deze overwinning steeg SCMH naar de 3e plek op de ranglijst.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart