| Afgelastingen

scmh jeugdvoetbal

Met enige vertraging hierbij alle ingezonden verslagen van afgelopen weken.Met excuses van de "redactie"

SCMH JO10-1G - DAW JO10-1G. Uitslag: 1 - heel veel

24-8-2019

Op deze mooie zaterdagochtend, het begin van reeds weer een nieuwe hittegolf, stond voor onze mannen (en vrouwen) een in allerijl ingeplande oefenwedstrijd op het programma. Na een lange zomervakantie begonnen we een beetje onwennig aan de wedstrijd. Dat DAW een maatje te groot was werd eigenlijk meteen al duidelijk. Ondanks sterk verdedigen van Jurre en Teun en Lana in de goal stonden we al snel achter. Na een strakke pass van Jurre kon Tom een doelpunt maken. Helaas zou het ook bij dit enige goal blijven. DAW bleef goed aanvallen, en op momenten dat wij in de aanval gingen vormden zij één verdedigingsblok waar nauwelijks doorheen te komen was. Ondanks uitstekend spel en strakke passes van Giel en Jurre, goed overspel tussen Tijn, Noa en Tom (gaat steeds beter!) en een schot van Teun op het doel (nèt naast), was er aan onze kant voor Lana geen houden aan. De meest onmogelijke schoten op doel, waarbij Lana soms heel knap nog met haar vingertoppen de bal raakte, maar eigenlijk gewoon vaak kansloos was. Gelukkig was dit een oefenpotje, en hebben we weer even aan het spelletje kunnen snuffelen voordat het echte werk weer begint op dinsdagavond 3 september. Nog even goed trainen volgende week en dan staan we er weer voor de eerste bekerwedstrijd!

Wedstrijdverslag Vorstenbosche Boys JO9-1 - SCMH JO9-1                                                     

24/08/2019

Goede start van het seizoen

En de kop is er weer af! SCMH wint de eerste wedstrijd voor de beker van Vorstenbosch. De twee teams die goed aan elkaar gewaagd waren, maakten het spannend. Uiteindelijk won SCMH terecht. Eindstand: 4 – 5.

Na een lange en welverdiende vakantie was vandaag de aftrap van het seizoen. Voor de beker tegen Vorstenbosche Boys. Een echte derby waar de gemoederen bij de thuisclub, voornamelijk langs de lijn, soms hoog opliepen. Met de vertrouwde namen begon SCMH goed aan de wedstrijd. Al na 5 minuten schoot Tijn net naast. Kort daarna schoot Damon een corner voorlangs. Het goede begin van de wedstrijd werd bekroond door een mooi doelpunt van Seth. Met een geplaatst schot opende hij de score. Een goede waarschuwing voor de Vorstenboschenaren. Ze gingen steeds beter voetballen, pikten aan en scoorde de gelijkmaker. Waar SCMH vergat het af te maken, deed Vorstenbosch dat wel en kwam op voorsprong. In eerste instantie stopte Sem het schot maar de bal klutste alsnog in het doel. Ondanks de achterstand bleven de mannen aanvallen. Tijn was het die voor de gelijkmaker tekende. Met een knal van afstand maakte hij de 2-2. SCMH trok meer en meer het spel naar zich toe en via doelpunten van Damon en wederom Seth liep het uit naar 2 – 5. Waar je zou verwachten dat de wedstrijd gespeeld zou zijn, hervonden Vorstenbosche boys zich. Sem stopte nog een keer knap maar kon niet voorkomen dat Vorstenbosch twee maal scoorde: 4-5. Kort voor het einde dachten de Geel Zwarten als nog langszij te komen. De scheidsrechter greep terecht in en keurde de goal wegens aanvallen van de keeper af. SCMH hield de laatste minuten stand en sleepte zo de overwinning uit het vuur. Over twee weken de tweede wedstrijd voor de beker. Dan komt VV Heeswijk op bezoek in Mariaheide.

Deze zaterdag onze eerste wedstrijd bij 30graden. Binnen het eerste kwartier 2-0 voorsprong.Beide goals door onze spit Frits.De eerste na goed doorkomen van Gijs.Ook de 3de goal van Frits.Daarna een tegengoal 3-1. Ook de 3-2 viel snel.Even een kleine verzwakking van scmh.Maar ruim goed gemaakt door een hele mooie aktie en voorzet van Gijs en de goal van Tjeu.Prima eerste wedstrijd!

Verslag SCMH JO12-1 vs. FC de Rakt JO12-1G

31-8-2019

De eerste wedstrijd van het seizoen. Een hete dag vandaag. Mees doet mee i.p.v. Siem.
We beginnen met een mooie voorzet van Mees op Gijs die helaas naast de bal trapt. Daarna volgt een aanval van Sem op goal. Ook die lukt nog niet.
Dan een verre doeltrap van Ruben richting Sem en Niek maar de Rakt steekt een stokje voor dit plan en pakt een corner. Die gaat mooi het niets in. Niks aan het handje.
De jongens hebben merkbaar nog wat moeite om elkaar te vinden maar werken hard.
Joost gaat ervandoor maar wordt onderschept. Er volgt een kansje bij de goal van de Rakt maar jammer genoeg net te hard.
Dan Sem weer in de aanval. Mees pakt hem over en passeert eenvoudig de verdediging. Een prima poging op doel volgt. Die landt echter een paar meter voor de goal bij Gijs waardoor hij redelijk eenvoudig de bal kan plaatsen: 1-0
Na de 1e pauze kan Sjoerd een mooie hoge voorzet geven op het koppie van Mees maar die gaat naast.
Joost trekt even later naar voren met een kans maar mist het doel op een haar na.
Enkele gevaarlijke ballen van de Rakt worden knap verdedigd door Jorn waardoor de bal weer mooi bij onze voorhoede terechtkomt.
Sjoerd en Gijs proberen een combinatie maar dat wil nog niet echt lukken. Enkele corners gaan helaas ook de mist in. De jongens hebben er merkbaar zin in want ze zitten continu op de bal.
Voor de rust volgen nog even wat acties bij onze goal maar vormen geen enkel probleem voor Tijs en Ruben.
Na de rust trapt Sjoerd een uitgekiende uitbal richting Joost die daardoor kan doorstomen en direct scoort: 2-0.
Dan is het de beurt aan Sjoerd die met knap spel zijn eerste officiële goal scoort: 3-0.
De Rakt gaat wat aanvallender spelen. Een gevaarlijk schot op goal kan net weggetikt en gevangen worden door Ruben.

Gijs kan tussendoor even een simpel plaatsballetje scoren: 4-0.
Na de 3e drinkpauze weer flink van start maar ook de Rakt wordt feller en zorgt voor meer dreiging. Dat hebben Jorn en Tijs ook in de gaten dus die laten zich niet van de wijs brengen en kapen de bal voor de neusjes van de Rakt weg.

Sjoerd loopt met de bal weg met een assist op Gijs die hem erin tikt: 5-0.
Kan iemand die scheids van het veld halen? Hij staat nu al voor de 2e keer in de baan van de bal...
Toch komen er nog wat spannende momentjes bij Ruben die enkele reddingen uit kan voeren.

Een lange pass van Joost bij de goal landt tegen de handen van de keeper maar Mees pakt de kans en scoort de 6-0.
Corners van de Rakt gaan over of worden netjes weggewerkt. Sem heeft het spel van de Rakt in de gaten. Hij onderschept een corner en kan Joost aanspelen die de bal doorspeelt naar Gijs: 7-0.

Als laatste nog een goede aanvalscombinatie van Joost op Sem en voila: 8-0 in de pocket!
Prima eerste wedstrijd gespeeld jongens!

Verslag JO-17 1

1-9-2019

Vandaag was het lekker weer om te kijken maar om te voetballen was het een beetje warm. We moesten uit tegen blauw-geel B3. We begonnen goed aan de wedstrijd maar kregen na de drinkpauze al snel de 1-0 de 2-0 en de 3-0 tegen toen was het rust. Na de rust begonnen we weer vol goede moed maar kregen ook al weer snel de 4-0 5-0 en 6-0 tegen het was voor ons een goede oefenwedstrijd. Tot volgende week.

Verslag SCMH JO10-1G tegen FC Uden 2

3-9-2019

 
De eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen. De wedstrijd begint voortvarend voor de thuis ploeg. Met goed overspel wordt de doellijn van de tegenpartij vaak bereikt. Na enkele minuten heeft Tom de eer om de score te openen. Al snel voert Uden de druk op waarna de 1-1 wordt gemaakt. Na de eerste pauze weten de spelers van SCMH elkaar weer goed te vinden. Via een ingreep van Tijn kan Tom de 2-1 maken. Het spel gaat vervolgens over en weer. de teams zijn echt aan elkaar gewaagd. De tweede helft begint met een goede kans van het uitspelende team. Ook Noa weet bijna het net te vinden maar schiet net naast. Toch weet Uden het net als eerste weer te vinden, het wordt 2-2. Hierna volgt een sterke periode van Uden met schoten voorlangs en tegen de paal. Na een uitbraak wordt ook de 2-3 gemaakt. Ons team laat zich echter niet uit het veld slaan. Een kans van Tom gaat er nog net niet in maar even later volgt na goed overspelen door Giel en Tijn alsnog de 3-3. Het laatste deel van de wedstrijd biedt alles waar een (beker)wedstrijd om vraagt: spanning en sensatie. Belangrijke verdedigende ingrepen moeten worden gedaan door Lana, Jurre en Teun. Een corner wordt door Tijn genomen en na pogingen van Jurre en Tom in de rebound door Tom alsnog binnen geschoten, het is 4-3.
Helaas volgt ook snel de tegengoal, na balverlies is de stand 4-4.
In de laatste minuten heeft SCMH nog enkele grote kansen met een redding op de lijn. De tegenpartij gaat er daarna toch nog met de winst vandoor. In de 'dying seconds' wordt de winnende goal gemaakt. Einduitslag 4-5.
Super leuke wedstrijd om te zien. Dit biedt perspectief voor de rest van het seizoen jongens en meisjes!!!

 

Met vriendelijke groet, 

Monique van Ballegooij. 

 

Blauw Geel’38/JUMBO  JO12-3 - SCMH JO12-1: 1-10

7-9-2019

Op deze frisse zaterdagochtend mogen we aantreden tegen Blauw Geel voor de beker. We beginnen direct aanvallend, waardoor er al een aantal kansen voor Siem komen, maar deze worden net niet verzilverd. Blauw Geel wordt daardoor wakker geschud en probeert het ook bij onze goal, gelukkig kan Ruben een paar mooie reddingen maken. Blauw Geel krijgt een uittrap, deze wordt onderschept door Niek en hij scoort 1-0. Joost komt met een mooi solo optreden, haalt uit maar deze gaat net naast. We weten elkaar steeds beter te vinden en door een fanatiek middenveld die telkens weer de bal weet te veroveren kan Gijs de 2-0 maken. Sem en Sjoerd schieten ook beiden op goal, helaas gaan deze net over. Sem laat het er niet op zitten en geeft een pass naar Niek, 3-0. Joost denkt, dat kan ik ook en maakt de 4-0 en uit een corner de 5-0. Jorn en Tijs houden het achterin super goed dicht. Dit maakt dat Niek de 6-0 kan scoren. Blauw Geel raakt hierdoor gefrustreerd en halen Sem vol onderuit in het 16 m gebied, penalty! Sem neemt hem zelf en maakt er 7-0 van. Vervolgens wordt het door Sem, Joost en Gijs nog eens 8, 9 en 10-0. Blauw Geel krijgt nog even een kleine opleving, waardoor ze toch nog de 10-1 kunnen maken. Complimenten voor de jongens van SCMH, wat hebben ze allemaal fanatiek gespeeld.

 

FC de Rakt JO11-1G SCMH JO11-1

7-9-2019


Vandaag de tweede bekerwedstrijd, de vorige hadden we gewonnen van Udi en nu mochten we tegen weer een club uit Uden: FC de Rakt.
We begonnen de wedstrijd erg tam waardoor er over en weer niet veel gebeurden. Er werden door ons veel kansen gemist en achterin gaf onze verdediging gelukkig niets weg zodat het gelijk op ging. Na 15 minuten was een intikker van Liam de verlossende 0-1. Kort daarna was het weer Liam die na een goede pass van Nuno de 0-2 maakte. Lars zorgde weer dat de tegenstander niet lekker kon voetballen door hem kort op de hielen te zitten. Een pass van Luuk van Os kwam bij Mees aan die hem vervolgens met een fraai hakkie in het netje van de goal wist te krijgen, 0-3. De 0-4 was weer voor Liam na een goede steekpass van Mees. Dit was ook de ruststand.
Even wat goede aanwijzingen en een peptalk door de coach leidde tot een beter begin aan de tweede helft.
Axel wist een tegengoal te voorkomen door goed uit te komen en daarna nog een knappe redding. Luuk Raaijmakers samen met Teun op links voetbalde lekker en dat zorgde ervoor dat de bal via Teun bij Mees terecht kwam. Die zorgde ervoor dat Liam vrij voor de keeper kwam en de 0-5 kon maken. Een goede pass van Niels op Luuk van Os die de bal er helaas niet in kreeg. Jammer want de actie verdiende een doelpunt. Nuno poetste alles achterin weg en kwam diverse keren mee op, een genot om te zien.
De 1-5 was een eigen doelpunt waar niemand iets aan kon doen.
Mees maakte de 1-6 wat tevens de eindstand is geworden.

SCMH JO17-1 vs Udi19 JO17-5

14-9-2019

 

Het was een mooie zonnige dag. De wedstrijd begon goed mmaar wel met twee tegen doelpunten. Even later na de drinkpauze kwamen wij weer aan de buurt toen kwam frits met de 2-1 en even later ook net de 2-2, gelijkspel. Toen was het rust en na de rust begonnen we weer meteen fel het ging best goed toen kwam gijs donkers met de 2-3 daarna had udi ook nog wat pogingen waar gelukkig geen doelpunten uit kwamen.

Van aidan

 

SCMH JO11-1     -     Blauw Geel'38 JO 11-3     15-0

14-9-2019

 

Vandaag stond de derde en laatste bekerwedstrijd in de poule op het programma. De eerste twee wedstrijden werden vrij eenvoudig gewonnen tegen Udi en de Rakt. 

Als derde tegenstander kwamen o nze buren uit Veghel op bezoek en bleken al snel een maatje te klein voor onze jongens. Het eerste kwartier werd al duidelijk dat we deze wedstrijd gemakkelijk gingen winnen. Liam 2, Mees 2 en Luc scoorde de eerste 5 goals. Keeper Axel had de bal niet één keer gehad. Als we zelf alle kansen hadden gemaakt, dan had het na een kwartier al 10-0 kunnen zijn.

Het tweede kwartier gingen we verder met af en toe prachtige aanvallen. Ook de verdediging bleef bij enkele uitbraken van Blauw Geel scherp en daardoor kwamen ze er niet doorheen. Mees Luuk en Luc maakte er 8-0 van.

Na de rust gingen we verder in een soort feest opstelling. De verdedigers gingen aanvallen en de aanvallers gingen verdedigen. We kregen het er niet veel lastiger door en bleven dus gewoon doorgaan met goals maken. Mees, Nuno en Luuk zorgde ervoor dat er na drie kwartier 11-0 op de teller stond. 

Het laatste kwartier ging zelfs Axel mee in de aanval en Teun in de goal. Niels, Luuk en Liam maakte er 14-0 van. De laatste goal kwam van de voet van Luc, die al een half uur langs de kant had gezeten wegens een blessure. Zijn voet was voldoende hersteld om de 15-0 binnen te schieten.

Heel goed gevoetbald, maar het is te hopen dat we in de competitie wat meer tegenstand krijgen. Ga zo door dan wordt het een mooi seizoen!

 

BlauwGeel JO10-4 - SCMH JO10-1G. Uitslag 2-4

28-9-2019

Vandaag een ingelaste wedstrijd tegen aartsrivaal BlauwGeel. Op het kunstgras begonnen we meteen sterk aan de wedstrijd, wellicht geholpen bij het feit dat de coaches toch wel op duidelijke wijze te kennen hadden gegeven dat verliezen van BlauwGeel geen optie was. We oefenden meteen druk uit, en er werden ook meteen kansen gecreëerd. Helaas wisten we niet meteen het goal te vinden. Na de eerste time-out kwam daar het verlossende schot van Teun: een hard en zuiver schot na een uitbal. Er werd erg goed samengespeeld, en drie minuten later gaf Noa een hele mooie pass voor de goal langs, die door Tom met een sliding het goal in werd gewerkt. Vervolgens had BlauwGeel een kans, maar deze werd vakkundig gestopt door Lana, die met een mooie duik de teller voor BlauwGeel op 0 hield. Na de rust schoot BlauwGeel van afstand op het goal, die hoog en onhoudbaar  in de kruising ons goal invloog. Dat lieten wij ons niet zomaar gebeuren! Drie minuten later, na een assist van Giel, schoot Tom de 1-3 binnen. Met Tijn op het midden als centrale spelopbouwer en ons altijd sterke verdedigingsblok van Giel en Jurre zag het er veelbelovend uit voor ons. Helaas wisten ze bij BlauwGeel niet veel van de spelregels, dus na de zoveelste keer uitleggen dat een terugspeelbal niet opgepakt mag worden, kregen wij een indirecte vrije trap. Dit was werkelijk een schoolvoorbeeld vrije trap nemen: Noa een pass naar Tom op links, Tom doorzetten naar het midden voor de goal, Giel die 'm erin schiet. Prachtige goal! Vlak voor tijd kregen wij er nog 1 om onze oren, waarmee de eindstand op 2-4 uitkwam. Echt heel erg goed gespeeld van iedereen (!), echt als een team gespeeld vandaag. Tweede competitiewedstrijd op rij gewonnen, 2 uit 2. Zo doorgaan allemaal!

 

Herpina-JO11-1 SCMH

28-9-2019

Beide partijen gaan fanatiek van start ,er wordt een  hoog tempo gespeeld en na 5 minuten scoort scmh 0-1

En het spel gaat weer door div kansjes voor ach die er niet in gaan 

Deze sterke tegenstander had zoveel tegenstand niet verwacht

En na 10 minuten scoren ze 1-1

Na een paar net gemiste kansen op goal weet scmh 1-2 te scoren na een geweldige opbouw van het spel

We gaan met 1-3 De rust in

Daar krijgen de jongens nog een goede uitleg en peptalk van coach en trainer

En het hele team heeft begrepen dat de tegenstander nog steeds gevaarlijk is

En zetten zich allemaal 100% in

En weten hierdoor op een eindstand van 1-7 uit te komen

Stand is verkeerd doorgegeven maar wordt hersteld 

Jongen top gevoetbald  ga zo door   

 
 


 

 

Agenda

16
dec
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

29
dec
voor senioren op pannaveld

31
dec
Verse gebakken Oliebollen. Bestellingen doorgeven? Bel of app naar 06-51586823. 5 stuks €4,-- 10 stuks €7,--

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart