| Afgelastingen

scmh jeugdvoetbal

5-10 

UDI'19 JO12-2SCMH JO12-1

Udi: Het begin wat stroefjes en snel is het 1-0 voor Udi.
Toen werden ook onze jongens wakker! Al snel werd het 1-1 door een goal van Joost met een voorzet van Gijs.
Daarna goed verdedigd door Ruben en weer een aanval.1-2 na een mooie voorzet van niek een goal van Gijs.
Toen een corner recht in de voeten van Joost en het was 1-3
Weer wat mooi verdedigings werk van jorn tijs en siem zodat er geen tegengoal meer kwam, net voor rust Gijs nog na een mooie voorzet van niek de 1-4
rust
Meteen na rust via de paal een goal van Gijs met voorzet sem.
1-5
Daar kwam Udi weer even terug, een tegengoal 2-5.
Het werd even spannendJoost een kans die viel op Niek bijna een goal die viel terug op Sem en die tikt hem erin. Meteen daarna niek een lange pass richting Gijs en die schiet hem erin.
2-7.
ze zijn lekker op dreef.
Joost mooie kans helaas op e lat. Nu korte rust.
Nog een mooie kans van gijs maar de keeper hield hem tegen, meteen een tegenaanval van udi en het is 3-7.
Aanval van joost en het is 3-8.
Mooie redding van Ruben!
Eindstand 3-8
mooi gespeeld jongens πŸ‘

Groeten van Anke

12-10

UDI'19 JO10-5SCMH JO10-1G

Vandaag kwamen we in actie tegen Fc Udi. We begonnen de wedstrijd sterk met meteen in de eerste minuut een aanval. Die Teun keurig wist bin en te schieten 0-1. Daarna volgde een aantal mooie kansen voor Tijn, Tom en Teun. Jurre Noa en Giel wisten goed te verdedigen en het veld dicht te houden. De paar kansen die Udi kreeg wist Lana goed te houden. Door goed samenspel kon Tom de 0-2 maken. Time out.
Tijn kreeg een mooie bal aangespeeld en scoorde 0-3. Even daarna wist Tom de 0-4 te maken. Udi probeerde terug te vechten maar kwam vaak Noa, Jurre of Giel tegen die hun tegen hielden. Tom en Teun maakte samen de 0-5. Ook Noa en Giel hadden nog een mooie kans. Maar helaas. Net voor rust maakte Noa de 0-6 door een panna goal door de benen van Teun. Top!
Na de rust schoot Noa op de lat. Lana hield een aantal schoten op goal.  Nog een kans voor Teun, die Noa uiteindelijk binnen wist te tikken 0-7. Udi wist uiteindelijk net voor de time out 2 keer onze keeper voorbij te spelen 2-7.
De laatste 10 minuten mag Tom in de goal en Lana in de verdediging.  Door goed samenspel maakt Noa 2-8. Udi vecht terug en maakt nog 2 doelpunten 4-8. Het blijft een spannende wedstrijd. In de laatste minuten lukt het ins nog een doelpunt te scoren. En eindigt deze spannende e  leuke wedstrijd in 4-9. Top gedaan, kanjers!


Blauw Geel'38 JO11-3SCMH JO11-1

Ze beginnen β€˜n beetje slordig maar na 6 minuten maakt Liam de 0-1. Luuk O neemt de bal mee richting goal en schiet naar helaas β€˜n mooie redding van de keeper. Daarna wordt er nog 3 keer op goal geschoten maar allemaal op de paal, wat β€˜n pech zeg.
Hierna β€˜n hele mooie redding van Axel. Weer wordt er 2 keer op goal geschoten maar de keeper houdt ze er netjes uit. Dit kan niet blijven duren dus na weer β€˜n schot van Luuk O is het 0-2.
Ze zijn weer begonnen na de 1e rust. Blauw geel krijgt de bal en schiet van afstand boven in de kruising 1-2.
Na nog wat op en neer voetballen maakt Liam de 1-3 en snel daarna blauw geel weer van afstand de 2-3.
Na de rust schiet Nuno helaas net langs en meteen erna gaat er van blauw geel ook een naast. Na een aantal schoten op goal maakt Liam de 2-4 en β€˜n kopbal van Mees gaat er helaas langs. Na β€˜n corner krijgt Teun de bal en hij maakt de 2-5. Het laatste kwartier is aangebroken en na β€˜n voorzet van Luuk O schiet Nuno op goal en die gaat naast. Na β€˜n bal vanuit de zijkant maakt Mees de 2-6.
Daarna nog β€˜n uitbraak van blauw geel maar Axel houd β€˜m wederom netjes eruit.
Tegen het einde van de wedstrijd β€˜n 1-2 tje van Lars en Liam en die maakt de 2-7. Nog net binnen de tijd valt de 2-8 door liam en meteen daarna wordt de wedstrijd afgefloten.
Eindstand 2-8. Goed gespeeld jongens!

 26-10 

SCMH JO11-1Nulandia JO11-1

Scmh-nulandia

Na 3 minuten een schot op goal dat net naast gaat van nulandia, schm schrikt en wordt wakker.
Ze pakken het spel op en er word hard
Na 4 keer schieten op goal is het dan toch de 5de keer raak
1-0
Na n minuut of 10 wordt de 2-0 gescoord, in de pauze wordt met het coachbord nog even de tactiek onder de loep genomen en de wedstrijd word hervat.
Er is veel tegenstand van nulandia ,en het gaat niet vanzelf. Toch weten we met 4-0 de rust in te gaan.
In de 2de helft hebben we wind tegen en  dat  resulresulteert meteen in 4-1,maar na 5 minuten word alweer 5-1gescoord vanuit een corner.
Eindstand wordt uiteindelijk  7-1
HARD gewerkt jongens keurig
 
Margriet JO9-2SCMH JO9-1

SCMH wint verdient van Margriet

Waar het vorige week mis ging in de laatste tien minuten toonde SCMH vandaag het juiste karakter. Na een slecht begin herstelde het goed en won het verdiend met dubbele cijfers van Margriet. Eindstand: 7 – 10

 Het lukte weer eens om de dubbele cijfers aan te tikken. Een groot aandeel kwam voor rekening van Ties en Damon. Ties maakte een hattrick en Damon scoorde maar liefst zes keer. Alles wat hij vandaag aanraakte, vloog in het doel. Hij was in bloedvorm. Ondanks dat startte SCMH verschrikkelijk slecht. Waar Margriet goed positiespel liet zien en prima combineerde, ging bij SCMH bijna alles mis. De eerste vijf minuten had de bezoekende ploeg weinig in te brengen tegen de Ossenaren. Snel liepen ze uit naar 2 – 0. Zonder de koppies te laten hangen, stroopte SCMH de mouwen op. Meer en meer ging de wedstrijd gelijk op. Er werd veel gescoord. Dat de teams goed aan elkaar gewaagd waren in de eerste helft bleek uit het scoreverloop. Drie maal werd er een gelijkmaker gemaakt. Hierbij was de 5 – 5 een super gave aanval. Een voorzet van de zijkant belandde bij de tweede paal waar Djayno op de juiste plek stond en de bal binnen tikte. Het werd nog wel 6 – 6 maar de ban was gebroken. SCMH liep uit naar de tien doelpunten en speelde bij vlagen Margriet van de mat. Daarbij liet het mooie dingen zien. Zoals een prachtige steekpass van Djayno. Hij zette hiermee Damon vrij voor de goal, die vervolgens het klusje klaarde. Overigens mocht er een crosspass, hard diagonaal over het veld, van Ties ook zijn. Er werd nog een paar keer op de paal geschoten. In het laatste fluitsignaal blies Margriet het slotakkoord. De eindstand kwam daarmee op 7 – 10. Het was meer dan de moeite waard om zo vroeg op te staan. Goed gewerkt! Volgende week komt Vorstenbosche Boys op bezoek, aanvang 09.30 uur. Het belooft een spannende pot te worden. In de beker werd de β€˜burenruzie’ nog beslecht in het voordeel van SCMH.

 

Agenda

16
dec
Ook in seizoen 2019-2020 worden er door de supportersclub weer rikavonden georganiseerd.

29
dec
voor senioren op pannaveld

31
dec
Verse gebakken Oliebollen. Bestellingen doorgeven? Bel of app naar 06-51586823. 5 stuks €4,-- 10 stuks €7,--

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart