| Afgelastingen

KVS 12 - 19 SCMH

Vandaag stond KVS op het programma. Na een paar weken rust en natuurlijk de carnaval gingen wij goed uitgerust naar Schijndel. De vorige wedstrijd ging erg gelijk op. SCMH kon toen toch de punten pakken vanwege de doelpunten die uiteindelijk wel vielen. We wisten dus dat we fel moesten beginnen. Zo gezegd, zo gedaan. SCMH begon met een goede start. Na een kwartier stonden wij 0-4 voor. SCMH stond vol vertrouwen en de doelpunten vielen, zo kon KVS nog niet helemaal in hun spel komen. Toch kon SCMH het spel niet helemaal vasthouden en kwam KVS terug. Net voor de rust kreeg de scheidsrechter een harde bal tegen haar slaap aan. Zij heeft de 1e helft nog af kunnen fluiten maar had in de rust te veel last. Gelukkig was er een andere scheidsrechter voor in de plaats gekomen. KVS kwam zelfs terug op 8-9. Gelukkig kreeg SCMH op het juiste moment weer het vertrouwen en de felheid. De doelpunten vielen en zo konden wij de score nog uitbreiden. We brachten de punten mee naar Mariaheide.

 

Korfrakkers 3 – SCMH 2

Vandaag staat de wedstrijd in Erp tegen de Korfrakkers voor de deur. Vanwege het coronavirus wordt er vooraf besloten dat er geen handjes geschud worden voordat de wedstrijd begint en met wissels. De wedstrijd beginnen we met een doelpunt aan onze kant van Sanne, maar al snel loopt Korfrakkers uit naar 3-1. Het lukt ons niet goed om in ons eigen spel te komen dat merken we dan ook in met nog drie doelpunten van Sanne en een van Dinfy gaan we met 9-5 de rust in.

Na een opbeurend praatje van Hary beginnen we de tweede helft met weer een doelpunt aan onze kant van Lindi. Helaas laten we de dames van De Korfrakkers uitlopen naar 11-6 waardoor het moeilijk wordt om ze nog in te halen. Door hard werken weten we tocnh tot 12-9 terug te komen door een strafworp van Sanne, doorloopbal van Lindi en een afstandschot van Marja. Het lukt ons hierna helaas niet om tot 12-10 terug te komen. De Korfrakkers maakt er 13-9 van. Uiteindelijk kunnen we nog twee keer scoren, afstandschot van Lindi en vrije worp van Dinfy. We willen nog door maar helaas fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. Jannie, Sam en Suze, super bedankt voor het meespelen!