| Afgelastingen

Midako 1 - SCMH 1

Vroeg vertrekken de dames van SCMH 1 naar Geldrop. Midako 1 is voor SCMH 1 een onbekende ploeg, waardoor we eerst even zouden moeten aftasten wat we kunnen. Dat verliep in de eerste helft van de wedstrijd stroef, maar we bleven rustig zoeken naar de juiste kansen. Uiteindelijk beloonden we onszelf. We gaan de rust in met 3-7. Na een motiverend woordje van Pieter-Jan Matla gaan we weer met volle moed de tweede helft in. Doordat zij hun verdedigingsstijl aanpasten konden wij makkelijker tot spel komen. We creëren mooi kansen en weten goed uit te lopen. Ook verdrdigend staat het bij SCMH goed,waardoor het Midako niet lukt om iets terug te doen. Hierdoor gaat SCMH met een winst van 15-6 weer terug naar Mariaheide.

Volgende week staat om 13:30 in het Zwijsen College een belangrijke wedstrijd tegen koploper Flamingo's op het programma. Supporters zijn dan ook van harte welkom!

Carlijn van der Heijden bedankt voor het meespelen!

 

Klimroos/VVO 2 – SCMH 2

Vandaag staat de wedstrijd tegen Klimroos/VVO op de planning. Met drie auto’s vertrekken we in regenachtig weer richting Hapert. Na kort ingespeeld te hebben beginnen we fel met de wedstrijd. Met de training hebben we de laatste tijd gewerkt aan het lopen van de rugkant en hier kunnen we een aantal keer gebruik van maken. Voor de rust gaat het nek aan nek. Klimroos scoort 1-0 maar Sanne en Dinfy weten te scoren door middel van een strafworp en afstandsschot 1-2. Klimroos komt terug tot 3-2 waarna Sanne en Marianne beiden een strafworp benutten. Zo blijft de score op en neer gaan en gaan we de rust in met een stand van 6-6 met nog twee doelpunten aan onze zijde van Sanne en Marianne.

Na rust wordt Klimroos fysieker en krijgen ze de aanwijzing van de coach om compacter te gaan spelen waardoor het spel erg kriegelig wordt. SCMH blijft strijden voor een punt maar de drie doelpunten van Sanne (2x) en Dinfy zijn helaas niet voldoende om de overwinning over de streep te halen. De eindstand is 11-9 maar we hebben vandaag hard gewerkt met en voor elkaar. Kristie, Jeske en Marion, super bedankt voor het meespelen en jullie inzet!

 

Aspiranten B1 - Mosa B1

In het begin ging het niet zo goed. Veel afstandsschoten geprobeerd maar ze zaten er niet in. Bij de tegenstander ging het beter ze scoorde als eerst en maakt in de 6e minuut 0-1. Daarna ging het beter. Fenne scoorde met een soort doorloopbal en maakte het 1-1 in de 9e minuut. Anne Fleur krijgt een strafworp want ze werd op de arm geblokkeerd en Laetitia maakt de strafwop en we staan voor, 2-1.

Noortje wisselt met Mayte en later Laetitia met Sara. Lobke had een mooie poging maar hij zat helaas niet. Rust.

Fenne nam een doorlooppoging maar viel stil maar afgerond met een mooi schot door achteruit te stappen en die zat 3-2.

Tegenstanders scoorde ook 3-3. Rondspelen gaat goed. Linde had een mooie poging onder de korf maar zat helaas niet.sneller reageren en spelen anders staat het stil, dus meer proberen op te zetten.

Vrije worp wordt genomen door Anne Fleur maar hij zat helaas niet. AnneFleur probeert een afstandsschot maar hij zat niet. Wissel Sara wisselt met Roxanne.en Laetitia met Hiske. Anne Fleur maakt de 4-3 en in de laatste paar seconden maakt Mosa gelijk 4-4.

Gelijk gespeeld tegen de nr 2, de coach is trots op de B’s. Ga zo door !

 

scmh - odisco

De inhaalwedstrijd tegen odisco is zeker niet slecht verlopen. de wedstrijd begon mooi door een mooie aanval van Fenne en Lobke, Fenne onderschept de bal en vlak erna scoorde Lobke, 1 - 0 voor ons! Daarna scoorde ook odisco van afstand, 1 - 1 gelijk. Ook daarna scoorde helaas odisco weer, 2 - 1 voor odisco. Ondertussen ging het wel goed. Ondanks de punten van odisco werd er wel goed verdedigt en overgenomen, het opzetten ging ook weer wat beter als anders. Soms beter met elkaar communiceren, want soms verlopen dingetjes net iets anders zonder naar elkaar te roepen. Dat ging verder de wedstrijd ook  beter. Inmiddels was er een mooie aanval van Laetitia en Linde. Laetitia maakte een doorloopbal aangespeeld door Linde, en hij zat! 2 -2 gelijk. Dan schoot ook odisco weer van dichtbij en stond het weer 2 - 3 voor odisco. Hierna was het rust. (na de rust is er niet veel bijgehouden). het was ergens 2 - 4 voor odisco. Wij hebben ook 2 vrijeworpen gekregen. Deze heeft Laetitia beide genomen. De eerste zat helaas niet maar de 2de zat wel! De strand is uiteindelijk geïndigd op 4 - 7 voor odisco.

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart