| Afgelastingen

Vandaag staat er een erg belangrijke wedstrijd op het programma voor SCMH. Zowel Rietvogels als SCMH zijn tot dusver ongeslagen in de competitie, dus het gaat vandaag om de koppositie.

Nadat de wedstrijd 2 weken geleden werd afgelast vanwege het slechte veld, mocht SCMH vandaag opnieuw afreizen naar Riethoven. 

SCMH begint niet goed aan de wedstrijd. In de eerste helft weet het niet lekker in het eigen spel te komen en de ballen vallen niet goed. Verdedigend staat het goed, maar helaas gaan we met een 2-0 achterstand de rust in. 

In de rust was iedereen het er overeens:dit moet anders. En zo begonnen we aan de 2e helft. We wisten vrij snel te scoren 2-1. Helaas heeft Rietvogels hier snel een antwoord op 3-1. Gelukkig SCMH weer 3-2, maar ook nu houdt Rietvogels de voorsprong, 4-2. 

De aanvallen lopen steeds beter en dat laten we zien door 2 mooie doelpunten te maken waardoor we op gelijke hoogte komen, 4-4. SCMH heeft de goede flow weer te pakken en weet wat het moet doen. Dankzij een strafworp wordt het 4-5 en zie je het vertrouwen groeien. SCMH weet de wedstrijd goed uit te spelen door nog 2 doelpunten te maken, ondanks het slechte weer en veld, en zo eindigt de wedstrijd in 4-7 voor SCMH. 

Door deze overwinning staat SCMH ongeslagen aan kop en kan het met een goed gevoel gaan beginnen aan de zaalcompetitie. 

Jannie Joosten, Carlijn van der Heijden en Carla van der Velden super bedankt voor het meespelen, reserve zitten en coachen!! 

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc