| Afgelastingen

Flash 1 – SCMH 1
De dames van SCMH beginnen met een goed gevoel aan de wedstrijd. Helaas word er snel gescoord door tegenpartij Flash die op deze manier een voorsprong creëren. Gelukkig laat SCMH zich niet kennen en houden ze moed tot het einde van de eerste helft. Deze eindigt dan ook met een 8-5 achterstand voor de dames uit Mariaheide. Tijdens de rust is er positief met elkaar besproken wat er beter kan, na een peptalk ging SCMH met een goed gevoel het veld weer op. SCMH liet zich ook de tweede helft zeker niet ondersneeuwen en gaven alles wat er in zat. Zo kwamen de dames weer op gelijke scoren met Flash. Toch blijft het tot het einde super spannend en scoren we in de laatste minuten het winnende doelpunt. Al met al een super mooie wedstrijd met vooral een tweede helft die uitblinkt. Eindstand 9-10 goed gedaan dames!

Melderslo 2 - SCMH 2 

 Vandaag mogen we naar Horst. We zijn niet helemaal compleet, maar dankzij onze invallers kunnen toch met voldoende speelsters starten. Erg fijn! 

Middels een doorloopbal komt Melderslo op 1 - 0 voorsprong, met daarop volgend de 2 - 0 en 3- 0. Marianne weet met een afstandschot te scoren 3 - 1. Melderslo is op schot en maakt de 4 - 1, 5 - 1, 6 - 1, 7 -1, 8 - 1. Elle weet van afstand te scoren en maakt de 8 - 2, waarop Melderslo de 9 - 2. Marianne weet de korf te vinden en maakt de 9 - 3. Melderslo maakt daarop volgend de 10 en 11 - 3. Met deze stand gaan we de rust in. Na de rust  maakt Reggie meteen de 11 - 4. Ook Melderslo maakt direct de 12 - 4, 13 - 4, 14 - 4 en 15 - 4. Reggie maakt via een korte kans de 11 - 5 en daarna krijgen we 2 strafworpen welke Sanne beide afmaakt 11 - 7. We beginnen meteen meer in de wedstrijd te komen, maar helaas komt het voor ons te laat. We eindigen de wedstrijd met 11 - 7. 

Marion, Priscilla, Marloes en coach Jan, super bedankt voor het meespelen het coachen. 

SCMH midweek 1 – Corridor

Met volle energie starten we de wedstrijd tegen Corridor. Maar komen binnen paar minuten met een 0-1 achter te staan. Dat straffen we meteen af want Heidi scoort van afstand de gelijkmaker 1-1. Lekker begin van de wedstrijd, we blijven gelijk opgaan want om en om scoren we 1-2 en dan door een afstand van Antoinette de 2-2. Dit keer komen wij voor te staan door een doelpunt van afstand door Carolien 3-2. De wedstrijd bestaat vooral uit afstand schoten. Corridor maakt de gelijkmaker voor hen 3-3. Jet benut de gekregen strafworp top en het is 4-3. We blijven om en om scoren en Corridor zorgt weer voor de gelijkmaker 4-4. Voor rust scoort Jolanda, ook van afstand, de 5-4. De 2e helft zorgt binnen ons team voor wat meer rust in de aanval, mooie kansen en samenspel ontstaat door de rust waardoor we elkaar beter zien en aan kunnen spelen. De corridor blijft van afstand sterk en scoren wederom de gelijkmaker 5-5. De aanval wordt gestoord en we krijgen een strafworp. Ook deze is raak dankzij Marjan, 6-5. We blijven steeds 1 punt voor staan maar het is te kwetsbaar en we blijven hard werken aan een groter verschil. De corridor blijft dichtbij en scoren 6-6. Bianca weet het voordeel weer naar onze kant te krijgen door een doelpunt te maken door middel van een korte afstand onder de korf 7-6. Zoals het al de hele wedstrijd gaat scoort Corridor de gelijkmaker 7-7. De tijd begint te dringen en het kan alle kanten op gaan wie deze wedstrijd gaat winnen. De spanning begint te stijgen. Ilse maakt een doorloop, weet dat dit kan gaan lukken en wil vooral niet nadenken dat deze moet zitten! Ja, Ilse scoort de doorloop en het is 8-7. Er komt gejaagdheid bij Corridor en wij willen de rust behouden en blijven spelen. Laatste minuut…en dan benut Jet een vrije kans van afstand en wat fijn deze zit erin! En dan volgt het eindsignaal en 9-7 op het scorebord. Mooi onze eerste punten zijn binnen.

MKV B1 – SCMH B1

Onze 1e binnen wedstrijd spelen we uit in Bakel tegen MKV. We starten met een vernieuwde opstelling en Indy speelt haar eerste korfbalwedstrijd! MKV gaat vlot van start en scoren al snel de 1 en de 2-0. We proberen ons aan ons eigen spel te houden en zoeken elkaar op in de doorloop. De tegenstanders zijn lang en zitten er snel tussen met hun armen. We gaan hogere ballen gooien en weten elkaar daardoor wat beter te vinden. Ondanks onze gemotiveerde inzet scoort MKV nog een paar keer en is het 5-0. Fenne krijgt van ver een schotkans en deze zit erin, fijn 5-1. In de 2e helft staan we goed te verdedigen, we kijken naar elkaar, nemen over en daardoor kunnen we het spel van MKV goed verstoren. Ondanks dat het inmiddels 7-1 is geworden blijven we gaan voor de bal en springen we er tussen om de bal te pakken te krijgen. Lobke komt van dichtbij de korf vrij te staan en scoort een mooi doelpunt 7-2. We krijgen we nog meer mooi kansen en vrij worpen maar helaas nét niet. MKV scoort er een doelpunt bij 8-2. Merel loopt zich vrij en schiet, raak, 8-3! In de laatste minuten scoort MKV het laatste doelpunt van de wedstrijd 9-3.

Merel en Yasmine bedankt dat jullie mee wilde doen!

Scmh welpen - Korloo

 Vandaag onze aller eerste wedstrijd. Sinds het toernooi in augustus hadden we geen wedstrijd meer gespeeld en wat hebben we veel geleerd. Er werd goed vrij gelopen en over gespeeld. Iedereen deed heel goed zijn best. Samen hebben ze er een mooie wedstrijd van gemaakt. Uiteindelijk hebben we met 7-5 gewonnen. Ninthe heeft drie keer gescoord en Malou vier keer. Daarna hebben we ook nog strafworpen genomen en daarbij werd het 5-5. Super gespeeld allemaal. Houdt zo vol meiden!

Rooi E1 – SCMH E1 (24 november)
We speelde onze 1ste zaal wedstrijd en moesten uit tegen Rooi E1.
We begonnen goed aan de wedstrijd, we waren veel in de aanval. Geeke scoort de 0-1.
Kort daarna scoort de tegenpartij 1-1. We waren aan elkaar gewaagd.
Wij waren sterk met aanvallen en hebben veel kansen, maar de bal wil maar niet in de korf.
Na de rust scoort Eef 1-2. Juhh daarna scoort Eef weer 1-3.
De tegenstander scoort 2-3. Het word nog erg spannend, de meiden verdedigen goed want de tegenstander krijgt in de laatste minuut nog een grote kans. Einde wedstrijd...Juhh gewonnen 2-3!!!
Super knap gespeeld meiden!!

Vrienden van SCMH

logo_gege
logo_rabobank
logo_hendriks
logo-vandenberg
logo_dnbrouwer
logo_vdoorn
logo_hetbroek
logo-dwm
logo_koek
logo_vandendungen
logo_wijdeven
SPNSR-11-04 C & S Interieurs
SPNSR-ALG-15 Jan Kanters
SPNRS-17-03 Van Zutphen Bedden
VD-Elektro-DEV-1024x768
WDT_Widontec_payoff_fc

Doelshoppen voor SCMH

Shop met je hart